Blog

Få dig en lege-kontrakt

man, 28/05/2018 - 08:30
 
Hvis du er for gammel, kedelig eller fantasiforladt til at lege eller klæde dig lidt ud, behøver du ikke læse videre.
Du er her stadig? Godt.
Sagen er nemlig den, at der er et godt tilbud lige om hjørnet:Om små 14 dage (fredag 8. juni fra 13-17) er der reception i de lokaler, jeg deler med de sjoveste, skøreste professorer i byen.
Anledningen er den enkle, at vi er blevet så mange i hvide kitler, at bubblelabs nu dækker to etager og de fleste af dine kommunikationsbehov:
Vi kan lave din...

Psst... vil du høre en hemmelighed?

fre, 17/06/2016 - 08:45
Kender du glæden ved at have en hemmelighed? Lidt som den der hviske-tiske-fornemmelse fra skolegården omkring 2.-3. klasse? Følelsen af at være særligt udvalgt? Være inde i varmen? Vide noget, de andre ikke vidste?
Det var optur, ik’?
For vi mennesker kan godt lide at være særligt udvalgte.
Det er bare svært at håndtere, når du har tusinde tilmeldinger på dit nyhedsbrev. At sende en personlig besked til tusinde mennesker er HÅRDT.
Personligt har jeg aldrig gjort det.
Men jeg har skrevet...

The oldest trick in the book

tir, 14/06/2016 - 09:25
Det, du skal læse om nu, kan vi desværre ikke hype som en nyhed.
Faktisk er det så gammelt, at det er svært at sige, hvornår det egentligt opstod. Formentlig var det lige omkring det tidspunkt, hvor vores forfædre bevægede sig væk fra gutturale lyde og i stedet fik et mere nuanceret sprog.
Ikke at dette var ét tidspunkt. Det var ikke sådan, at der var gutturale lyde om tirsdagen, og velartikulerede konversationer om onsdagen. Det har været en proces – en periode.
Men det er en anden historie,...

Kender du følelsen af en ny bordlampe?

tor, 09/06/2016 - 19:46
Sikkert ikke – det gør vi egentligt heller ikke. Men vi har tricks til at finde ud af, hvilke følelser der er i spil, når man træffer en beslutning om, at det er NU, man vælger at købe en bordlampe.
Og hvad kan du så bruge det til?
Uanset hvilket produkt du sælger, kan du være ganske sikker på, at der er følelser med i den endelige beslutning. Det kan være en følelse, der er bygget op af mange eller få elementer og oplevelser, men følelsen er der altid.
F.eks. skrev min nye samarbejdspartner...

Hvad driver dig til dine handlinger?

tir, 07/06/2016 - 09:00
Kender du det:
Det er søndag eftermiddag og allerede nu kan du se at den kommende uge bliver en udfordring. Ud over at løse dine arbejdsopgaver har du også en ambition om at spise sundt og løbe to gange. 
Du er et kompetent og rationelt menneske. Måske har du endda læst bøger om ledelse, håndtering af kaos og reducering af stress.
Derfor ved du, at du kan planlægge dig ud af udfordringen.
Det kan ikke gå galt.
Men det gør det.
I løbet af ugen spiser du kage, arbejder den halve nat og dropper...

Har du flødebolle-testet din kommunikation?

fre, 03/06/2016 - 09:31
Advarsel:
Synes du, at det er etisk forsvarligt at lave forsøg på børn? Hvis ikke, kan det være, at du skal stoppe med at læse nu. Vi har nemlig brugt vores egne forsvarsløse børn gennem flere år som testpersoner. Vi tror dog ikke, at de har taget skade - selvom vi blankt erkender, at flødeboller ikke indgår i Fødevarestyrelsens kostråd. 
Forsøget er designet således:
Fase 1: Giv et barn en iPad, sig efter ca. 30 minutter til barnet, at det skal slukke iPad’en. Hvad sker der? Ingenting? Så er...

Har du hørt det...?

ons, 01/06/2016 - 14:12
...pgkommunikation er blevet dobbelt så stærk!
Jeg har indledt et samarbejde med GELB Kommunikation, som er ekspert i professionelle kommunikationsløsninger - fra den præcise pressemeddelelse til den skarpe strategi for din virksomheds kommunikation.
GELB Kommunikation - det er Lene Jæger Klausen. Du kan hilse på og læse mere om hende her.
For dig som kunde betyder det, at du nu har adgang til dobbelt så meget erfaring og gode ideer, hvis du har en opgave, der kræver lidt ekstra.
Vi glæder os...

Lad os alle provokere(s)

fre, 09/01/2015 - 08:52
Satire er som regel sjovt. I denne uge fik vi desværre også beviset for, at det kan være livsfarligt.
Massakren på ugemagasinet Charlie Hebdo i onsdags har på smertelig vis udstillet, hvor skrøbelig ytringsfriheden kan være. De 12 ofre for terroren var nemlig uskyldige, men de var ikke tilfældige. De døde ikke, fordi de uforvarende satte sig ved siden af en selvmordsbomber i bussen, men ganske enkelt fordi de var dem, de var.
At en af de dræbte blot var gæst i huset og en anden passede sit job...

Syv gode råd til iværksættere

man, 17/11/2014 - 09:12
I denne uge er det iværksætteruge. Selvfølgelig skulle iværksættere gerne opstå, trives og plejes året rundt; på den anden side er det altid opløftende, i koncentreret form én uge om året, at høre om alle de store, små, skæve og sensationelle ideer, Danmark rummer.
Jeg deler matrikel med de dedikerede iværksættere i vistartersgu.dk, som gennem snart et år har sat fokus på nogle af de iværksættere, der findes alene i Horsens. Derfor bliver der talt meget om iværksætteri i vores kreative...

Facebook For Assholes

ons, 27/08/2014 - 14:34
De fleste af os er ret velopdragne; både når vi selv skal sige det og når det virkelig gælder. Vi møder ikke op til fest i mudrede gummistøvler og danser på ta’-selv-bordet. Vi bøvser ikke ved alterbordet eller tjekker sms’er under begravelsen. Vi træder ikke andre mennesker over tæerne med vilje. Og vi møder ikke op i en tilfældig butik – lad os kalde den Imerco – og sviner personalet til face-to-face, fordi der er udsolgt af en bestemt vare.
I hvert fald ikke i det virkelige liv. Til gengæld...

Sider