Åbent lab. På fredag. Vi ses.

Ganske kort: Nej, jeg har principielt intet mod receptioner. Men hvornår er du sidst gået hjem fra en reception med mere end et enkelt nyt visitkort i lommen samt en blandet smag af pindemadder og hvidvin?

Svar: Det gør du på fredag, når vi i bubblelabs inviterer til Åbent Laboratorium i Rådhusgade 3 i Horsens.

Selvfølgelig skal du ikke gå hjem på tom mave, og vi håber bestemt også, at du benytter lejligheden til at netværke og skaffe nye kontakter. Men vi vil gerne gi’ dig noget at tænke over til weekenden.

Derfor giver vi kl. 15 ordet til Laila Pawlak. Kender du hende ikke, kan jeg oplyse, at hun er en af landets førende eksperter inden for iværksætteri og oplevelsesøkonomi og et skarpt talerør for at skabe kundeoplevelser i verdensklasse.

Det har bl.a. givet hende og hendes virksomhed Dare2 den prestigefyldte Experience Management Achievement Award fra Pine & Gilmore; i øvrigt som den første virksomhed uden for USA. Hvorfor? Fordi hun og Dare2 formår at kombinere trends og viden med kunden i centrum – til gavn for alle indblandede.

Hun er klar til at give dig og alle de andre gæster et velrettet og kærligt spark over det mentale skinneben. Jeg ved ikke, om du har brug for det. Men jeg tror, at du får glæde af det.

Ja, det var egentlig bare det, jeg ville. Tjek alle professorerne på www.bubblelabs.dk – vi håber at se dig på fredag. Hvis altså du vil ses.

Mvh. Per G. - klar tale til tiden

PS: Husk selv at medbringe en stak visitkort. Du ved jo aldrig, om din næste kunde også dukker op på fredag. Jeg siger det bare.