Må jeg låne 92 sekunder af din tid? Bare 92 sekunder?

Egentlig burde man jo være gået på juleferie. Og så alligevel...

For det første er jeg stadig i aktion, som et af tandhjulene i Fyrværkerikampagnen. En kampagne, hvor tusindvis af skoleelever landet de seneste uger har lavet film med ét formål: At minde deres kammerater, deres søskende og ikke mindst deres forældre om de fem fyrværkeriråd. (Du kender dem godt, ikk')

For det andet har jeg netop fået et nyt legetøj: Denne blog. Og når jeg nu er kommet til at pakke den ud lidt før juleaften, skal den sørme da også bruges. F.eks. til at promovere årets vinderfilm, som fire dygtige elever fra Havrehedskolen i Morud på Fyn har lavet manuskript til, og som blev "skudt" af et professionelt filmhold i sidste uge.

Resultatet kan du se på www.fyrvaerkeri.dk - det varer 92 tankevækkende sekunder. 92 sekunder, jeg håber du vil bruge - og bagefter dele med andre. For de kære elever har ret, når de beder de voksne om at huske, hvem der skal være rollemodeller. Også nytårsaften.

Nej, jeg vil ikke ta' mere af din tid. Kun oplyse, at det ikke bliver sidste gang, jeg invaderer dette forum. Men jeg vil forsøge at begrænse mig ... i hvert fald resten af året.

Vi ses. Hvis altså du vil ses.

Med stor hilsen

Per G. - klar tale til tiden