Det siger de andre

Det siger kunderne
Lige som dig lever jeg af tilfredse kunder. pgkommunikation har hjulpet masser af virksomheder til en skarpere profil og et klarere udtryk. Nogle af dem kan du læse om her. Du kan blive den næste. For selvfølgelig vil jeg gerne have dig som kunde. Men jeg vil hellere have dig som ambassadør. 

Lars Rossen
afdelingsleder, Horsens Varmeværk a.m.b.a.
pgkommunikation har hjulpet os med en lidt anderledes kampagne for at få fat i oliekunderne i vores område. Samarbejdet har været fortrinligt, uhøjtideligt og meget frugtbart. Per er meget lyttende og forstår virkelig, hvad vore ønsker var - og er ikke bange for at spørge helt ind. Han formår at gøre teknisk tekst letlæst, så hr. og fru Danmark også forstår det, og hele kampagnen blev meget anderledes end normalt for branchen – med en alternativ tilgang og et godt blik for det enkle og letforståelige budskab.
Henrik Boye
forstander, Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole.
Per har hjulpet LGI på rette vej i vores måde at tænke kommunikation på. Han har med sin store indsigt i "læserens verden" og kommunikative kompetencer været en øjenåbner og katalysator for igangsætningen og udviklingen af skolens kommunikation ud af huset såvel på skrift som digitalt. 
Søren Jochimsen
Indehaver, El-team Vest
pgkommunikation har skrevet tekster til vores nye hjemmeside. Per er både kreativ, leverer meget hurtigt og yderst professionelt og rammer den helt rigtige tone i første forsøg. Det var et samarbejde, der fuldt ud levede op til mine forventninger.
Barbara Illum
Uddannelsesleder, Horsens Gymnasium
På Horsens Gymnasium har vi brugt Per Gregersen til at gøre gymnasiet og vore studietilbud mere synlige, primært i lokalområdet. Det er lykkedes rigtig godt og med masser af positiv omtale til følge. Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Per Gregersen. Han løser sine opgaver effektivt og professionelt, og vi anbefaler derfor gerne pgkommunikation til andre.
Christina Dalsbæk Falk
Projektkoordinator, HusCompagniet
Vores samarbejde med Per Gregersen har været en fornøjelse. Deadline er blevet overholdt, og Per tryller med ordene ud fra et fundament af korte statements. Vi hos HusCompagniet vil til enhver tid anbefale Per til at skrive tekster til kataloger – det er en proces kendetegnet ved klar forventningsafstemning, kvalietssparring og sidst, men ikke mindst, levering af tekst til tiden.
Jonna Pedersen
Forsknings- og udviklingschef, VIA University College
- VIA Horsens har samarbejdet med Per i konkrete situationer, hvor vi ønskede medieomtale – og har også brugt ham som inspirator på et seminar. Han er imødekommende og konstruktiv – og tilfører noget ekstra ved at udfordre os på de ideer, vi selv har. Jeg vil klart anbefale hans arbejde.
Anders Juel
Indehaver, Super-ego
Hos super·ego har vi arbejdet sammen med Per Gregersen på flere forskellige typer tekstopgaver.
Per er garant for skarpe tekster, højt serviceniveau og ikke mindst punktlighed. Tingene kommer til tiden og altid som aftalt.
Ofte har Per direkte kontakt til vores kunder, og hver gang med stor succes.
Tingene bliver bare fulgt til dørs!
Peter Bang Fasting Bauer
Med-indehaver, HumanTrust A/S
Samarbejdet med Per har altid været en fornøjelse; ikke mindst fordi han evner hurtigt at fange budskabet og give det den rigtige drejning. Han er altid punktlig og hurtig; også når opgaverne skal løses med kort varsel. Han arbejder skarpt, korrekt, professionelt og forståeligt. Jeg vil klart anbefale Per til andre – ikke mindst på grund af hans store faglighed og fleksibilitet.
Dennis G. Hansen
Salgschef, Glass4Ever
Vi har oplevet et meget fint samarbejde med pgkommunikation. Opgaven blev løst hurtigt og effektivt, og vores budskab fik en god og bred omtale over hele landet, der senere har ført til endnu mere positiv opmærksomhed fra pressen. Jeg vil klart anbefale pgkommunikation til andre.