Hvis du er for gammel, kedelig eller fantasiforladt til at lege eller klæde dig lidt ud, behøver du ikke læse videre.

Få dig en lege-kontrakt

Hvis du er for gammel, kedelig eller fantasiforladt til at lege eller klæde dig lidt ud, behøver du ikke læse videre.

Du er her stadig? Godt.

Sagen er nemlig den, at der er et godt tilbud lige om hjørnet:
Om små 14 dage (fredag 8. juni fra 13-17) er der reception i de lokaler, jeg deler med de sjoveste, skøreste professorer i byen.

Anledningen er den enkle, at vi er blevet så mange i hvide kitler, at bubblelabs nu dækker to etager og de fleste af dine kommunikationsbehov:

Vi kan lave din hjemmeside og kampagner på sociale medier, designe dit nye logo, SEO-optimere dine nye tekster (som vi også laver), skrive dine nyhedsbreve, tage dine billeder, optimere din forretning og give dig et kærligt puf til nye og bedre vaner. Plus en masse andet, du altid kan få lov at høre om.

Derfor vil vi gerne se dig. For at vise os selv & lokalerne lidt frem, bevares, men endnu mere for at høre, om du har lyst til at lege med os i form af en lege-kontrakt. I bubblelabs kan det begreb dække to ting:

  • At du bliver så vild med professor-selfies til receptionen, at du bare MÅ indtage et af de få ledige skriveborde, vi har. Så skal du være inderligt velkommen. (Men det kræver, at du tør optræde offentligt i hvid kittel – også uden for vores eget lille laboratorium.)
  • Eller at du trænger til et indspark til din kommunikation, din profil, dine historier, din markedsføring, og at du kan bruge en eller flere af os til det. Så møder du bare op til receptionen og finder en professor at danse med.

For god ordens skyld: Hvis du IKKE mangler et skrivebord og IKKE længes efter nye input, kommer du bare alligevel. Men så kender du måske én, der kunne være kandidat til en kontrakt – og så ta’r du bare hende eller ham med under armen.

Vi glæder os til at se dig på Rådhusgade 3, st. + 1. sal i Horsens.

Vi ses. Hvis altså du vil ses.

Mvh. Per G.

bubblemedia