Fra havregrød til roastbeef

Det der med at være selvstændig – er det overhovedet noget for mig? Kan man leve af det? Kan man leve godt? Og hvad nu, hvis det ikke går?

Der er mange steder at hente information og inspiration, når det gælder livet som selvstændig. På tirsdag kan du få en times gratis input og fyraftensbobler i det kontor, jeg deler med en masse andre ildsjæle.

Her fortæller min medprofessor René Kok Lyskjær fra Probitas sin historie fra den spæde start i 2014 til i dag, hvor havregrøden er skiftet ud med roastbeef. Og det var ikke uden overvejelser, han gik i gang – der var ikke blot fire børn i huset, der var også en tidligere konkurs i bagagen.
(Hvordan gik det så, spørger du nu. Jeg kan da afsløre, at René – der er vestjyde – nok selv vil sige, at det hele strengt taget kunne være meget værre.)

Nogle af de ting, René vil fortælle om, er bl.a.:

  • Hvilke afsavn kræves der for at lykkes som selvstændig?
  • Hvilke fejl bør du ikke begå?
  • Hvordan kan du starte som selvstændig uden en krone på lommen?
  • Kan man starte virksomhed og bevare et familieliv?
  • Er roastbeef den rette ernæring for en selvstændig?

Få svar på disse (og mange andre) spørgsmål tirsdag den 5. februar kl. 15.00-16.00 i bubblelabs.
Konceptet er enkelt: Du tilmelder dig på forhånd (se nedenfor) – du møder op til bobler, input og netværk – du går hjem med noget at tænke over.
Ja, det er gratis (helt!) – men melder du dig til, og vælger at blive væk, forbeholder vi os ret til at opkræve et no-show-fee på 150 kr.

Du kan tilmelde dig lige her. Der er begrænset antal pladser, men tag nu alligevel en kunde, leverandør, ven eller netværker med under armen.

Vi ses. Hvis altså du vil ses.

Mvh. Per G.

bubblemedia