Jeg er ved at skrive bogen "Dansk Whisky" ...

Kan du li' god whisky og gode historier? Så læs med her.

Normalt bruger jeg bloggen til holdninger og gode tips om kommunikationens kunst. Denne gang er bloggen ren reklame. Helt skamløst og åbenlyst.

Sagen er, at jeg er gået i gang med at skrive en bog, og du kan følge lidt med i processen via Facebook. Ikke en bog om forebygge shitstorme, ej heller kunsten at skrive en fornuftig blog – nej, det er en bog, der har til formål at pirre dine smagssanser og sende dig ud på landevejen.

Forvirret? Det er der råd for:

Jeg er ved at skrive bogen ”Dansk Whisky” – om de danske whiskyproducenter, som i disse år er i kraftig vækst og oplever hård medvind. Ja, gin er lige nu det helt store, men det ændrer ikke på, at whisky er og bliver en konge inden for spiritus; alene af den grund, at den er minimum tre år undervejs og kræver masser af omhu og kærlighed i processen.

Det forstår de danske whiskyproducenter. Forhåbentlig forstår læserne af bogen det også…

Jeg er i fuld gang med at besøge de vidunderlige, sjove og skæve eksistenser, som knokler med at fadlagre den flydende livsglæde, som god whisky kan være. Ikke for at lave en smageguide til dansk whisky, men for at fortælle historierne om de mennesker, der står bag dette lille, men stærke danske iværksættereventyr.
Forhåbentlig giver bogen dig lyst til at besøge de mange ildsjæle rundt om i landet. De har nemlig både gode historier og god whisky at byde på.

Bogen designes og ideudvikles sammen med Gren&Lund og udkommer på Byens Forlag til efteråret, så hvis du alligevel kun plejer at ønske dig sorte sokker og artige børn til jul, skal du måske allerede nu reservere plads under træet. Bare en tanke.

Du kan følge med i besøgene og tilblivelsen via Facebook-siden Dansk Whisky. På et tidspunkt bliver det også muligt at forudbestille bogen til en skarp pris.

Det var det hele i denne omgang. Vi ses. Hvis altså du vil ses.

Mvh. Per G.

bubble